Kontor

Här finns förbrukningsmaterial för kontoret. På den här sidan kan du köpa allt kontorsmaterial du behöver. Vi har även kontorsmaskiner, första hjälpen, möbler och allt för köket och städningen. Såklart har vi även ett brett utbud av miljövänliga produkter.

Välkommen till en bekymmersfri vardag.

Papper och allt annat du behöver

Hos oss finner du allt du behöver för att sköta vardagen på kontoret. Vårt sortiment med kontorsmaterial hjälper dig med allt från planering, dokumentering, fakturering och bokföring till rapportering, sortering, arkivering och posthantering.

 

Vi finns här för att hjälpa dig!

Vår kundsupport är till för dig och är öppen alla helgfria dagar 07:30-16:30. Vi hjälper dig med alla frågor kring ditt köp!

order@carepa.se
010-45 50 800
chatt (nere till höger på sidan)

Från det lilla till det stora

Vi erbjuder anpassade lösningar för både små och stora aktörer inom de flesta branscher. Oavsett om du bara letar efter en ny märkapparat till det lilla hörnkontoret i blomsteraffären eller behöver förse ett helt callcenter med data- och skrivbordstillbehör så har vi det du söker.

Glöm inte städningen

Vi har bra helhetslösningar för att hålla renligheten på topp. Vi erbjuder dig städredskap, sopsäckar, rengöringsmedel och mycket mer. Allt för att hålla kontoret i toppenform.

Enkelt med oss

Vi strävar alltid efter att förenkla för våra kunder. Vi är som bäst när du knappt tänker på era förbrukningsvaror. Därför ser vi till att hjälpa dig till en bekymmersfri vardag. Det är vårt syfte och vår dröm.