0

En bekymmersfri vardag

Vårt uppdrag är att hjälpa kunder att få en så enkel och smidig vardag som möjligt.

Din vardag är vårt viktigaste arbete

Vi arbetar med förbrukningsmaterial. Det kanske inte låter jättespännande men våra produkter och lösningar gör så att du som kund har de redskap du behöver och kan utföra ditt arbete på rätt sätt. Vårt syfte är att skapa en bekymmersfri vardag. Det innebär att vi gör vårt yttersta för att alltid förenkla livet för dig som kund.

Enkelt med oss

Laget Carepa är en mix av olika människor som alla brinner för att göra livet enklare för andra. Vi är oljan i maskineriet för våra kunder och det är med det i tanken som vi driver vår verksamhet. I sista ledet är det trots allt våra kunders kunder som ska njuta av när allt bara flyter på.

Mitt i en tillväxtresa

Vi är på väg uppåt och satsar på ett smart utbud från välrenommerade varumärken och spännande utmanare till branscher som Hotell & Restaurang, Städ, Kontor, Odlare och Dagligvaruhandeln. Förra året omsatte vi ca 310 miljoner kronor och vi satsar ständigt på nya möjligheter för att bredda vårt utbud. Välkommen till oss.

Läs om vad våra kunder säger

Marknadens
utmanare!

 

OMSÄTTNING

310 mSEK

ARTIKLAR I LAGER

7000+

KUNDER

5000+

”Jag brinner för att tillsammans med laget Carepa bidra till din bekymmersfria vardag”

Mats-Ola, VD

Steget före

Genom att vara genuint intresserade av din vardag, kan vi ligga steget före och se behoven innan de ställer till problem i det dagliga arbetet.

Men att ligga steget före handlar också om att förenkla och effektivisera dina inköp, att ha en pålitlig prissättning och att vara tillgängliga, när du som kund behöver det. Engagemanget på Carepa påverkar också hur vi ser på vårt miljöavtryck.

Vi är naturligtvis medvetna om att vi har ett ansvar och vill hjälpa dig som kund att ta nästa steg i miljöarbetet. Därför kommer vi presentera ett större urval med bra miljöval i vårt sortiment. Håll utkik efter vårt gröna sortiment.

Vi påverkar där vi kan

Ungdomarna behöver som alltid stöttning och hjälp för att komma ut i arbetslivet. Vi är ett bolag med många olika typer av kompetenser och vi vet att vi kan göra skillnad på individnivå. Läs mer om vår ungdomssatsning.

En grönare dag

Vår ambition är att alltid, så långt det går, erbjuda dig som kund alternativ så att ditt miljöarbete blir bättre. Tillsammans kan vi göra en skillnad. För en dag kommer världen vara annorlunda och då kan det redan vara försent. Den här omställningen måste tas på allvar och tillsammans måste vi agera nu.

Vi vet att det är en djungel av produkter där ute som är miljövänliga, ekologiska, närproducerade. Det finns snart alltför många begrepp. Vi arbetar med Bra Miljöval och vill lyfta de produkter som är mer skonsamma för miljön. Vi utökar ständigt vårt utbud med bättre alternativ. I vår webbshop arbetar vi hela tiden för att göra det enklare för dig att hitta de produkter som är snällare mot vår värld.

Vi hjälper dig i omställningen och tar fram produkter som bidrar till en grönare dag - både idag och imorgon.

Våra kärnvärden

Enkla

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi försöker alltid att lösa saker på det mest effektivaste sättet. Tid och resurser kan vara en bristvara och det är något vi har stor respekt för. Enkelhet är därför ett viktigt ledord för oss.

Personliga

Vi jobbar alltid nära våra kunder och är bara ett samtal bort. Hos oss gör ni affärer med riktiga människor och vi ser att det finns ett värde i att lära känna och bygga relationer med våra kunder. Målet är att leverera ett mervärde bortom produkt och pris.

Pålitliga

Vi lovar inte det vi inte kan hålla. Du som kund ska känna dig trygg i din relation med oss. Rätt tid, rätt pris och rätt tillfälle är viktigt att komma ihåg. Med oss får du en trygg och rejäl skåning som backar dig i alla lägen.

Ledningsgrupp

MATS-OLA A.SCHULZE

CEO/VD

”Det ska vara enkelt att vara kund hos oss, att varje dag i verksamheten "skruva" på detaljer för maximal kundnöjdhet driver mig och laget Carepa”

JOHAN LUDVIGSSON

COO (INKÖP & MARKNAD)

”Jag drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder.”

ROSE-MARIE HENRYSSON

CFO (EKONOMI)

”Jag gillar hur vi ständigt utvecklas, vi vill ge våra kunder en enklare vardag.”

MAGNUS JÖNSSON

FÖRSÄLJNINGSCHEF - FÖRETAG, FACILITY, INDUSTRI

”Vår säljkår skapar förutsättningar för våra kunder att ligga steget före.”

HÅKAN BILLING

LAGER- & LOGISTIKCHEF

”Jag brinner för att hitta den snabbaste och miljöeffektivaste vägen till våra kunder.”

Bli en i laget

Vi söker alltid duktig personal till våra olika avdelningar. Är du en lagspelare som gillar att samarbete och att vinna på marknaden? Läs mer om hur det är att jobba hos oss.