0

Välkommen till oss

Hos oss hittar du en kultur som är byggd på samarbete, utveckling och på att vinna tillsammans.

Vi söker Juniorsäljare dagligvaruhandel

Laget Carepa

Just nu växer vi i hela landet i en rasande takt. 2025 har vi som mål att ha dubblat vår omsättning och detta är något som präglar oss som företag och vår vinnarkultur. Vår tillväxtresa möjliggör stora möjligheter för utveckling inom Carepa. Du som gillar att skapa resultat kommer att trivas i vår kultur.

  • Väx och utvecklas
  • Vinnarkultur
  • Laget före jaget

Möt dina framtida kollegor

Säljare Joakim

Joakim

SÄLJCHEF

”Det absolut bästa med att jobba på Carepa är att vi har en grymt bra gemenskap!”

Jessica

KUNDSUPPORT

”En bred kund- och produktkunskap i kombination med oersättliga kollegor. Ovärderligt!”

Filip

LAGER

”Att få vara med i den positiva utvecklingen vi på Carepa gör dagligen samtidigt som vi har en härlig gemenskap!”

Laget före jaget med en stark vinnarkultur

Alla är vi människor och vi ser gärna att våra kollegor vågar göra nya saker för det är helt okej om man råkar göra fel. Det är ett sätt att utvecklas och lära av varandra. Vi är en helhet, en enda maskin, och vi ska underlätta vardagen för våra kunder.

Men det är en balans i att vara en helhet för vi har samtidigt väldigt många starka individer i vårt lag. Vi vill ha dem bästa för det gör oss bättre tillsammans. Därför är kombinationen mellan att vilja vinna och samtidigt vara ett team väldigt viktig för oss.

Vi är jämlikar. Det spelar ingen roll vilken roll du har. När vi möts är vi alla samma. Jämlika. Vår värdegrund är väldigt viktig för oss och den är något vi alltid har med oss.

Vision

En hållbar vardag. Carepa ska vara en leverantör som verkar för att sina kunder ska kunna leva en hållbar vardag och bidra till en hållbar värld.

Mission

Carepas uppgift är att med hög kompetens och innovativt tänk förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Affärsidé

Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till de många företagen, allt i syfte att för dem skapa en enklare tillvaro och ett effektivare arbetsliv.

Kärnvärden

Vi är enkla, personliga och pålitliga. Det innebär bland annat att vi jobbar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer.

Värdegrund

Hos oss ska alla känna sig välkomna oavsett kön, sexuell läggning, religion, etnicitet eller nationalitet. Alla är olika – olika är bra. Vi tar avstånd från all form av nedsättande språkbruk, trakasserier, rasism, diskriminering samt mobbning och utanförskap. Vi värnar om allas lika värde och rätt till en åsikt. Carepa ska vara ett inkluderande företag där rakhet och öppenhet sätts i centrum.