0

Coffee

Med Carepa Coffee blir kaffet på arbetsplatsen godare, enklare och mer kostnadseffektivt.
Våra flexibla och uppskattade kaffelösningar finns på många arbetsplatser idag. Vi vill att pausen ska vara just en kravlös paus och att vi på Carepa står för servicen. Vi vill ju att du och dina kollegor ska kunna njuta av det goda kaffet.

Läs mer om Carepa Coffe

Med kaffemaskiner i olika storlekar och egna tekniker säkerställer vi en problemfri vardag!

Vill du veta mer om Carepa Coffee

Tillsammans skräddarsyr vi lösningen för just ert behov!

Steget före

Vi på Carepa älskar effektivitet. Därför ligger vi alltid steget före. Vi vill se till att du har det du behöver, innan det ställer till problem i din dagliga verksamhet.

Profilera ditt företag

Genom att profilera sig professionellt finns möjlighet att nå ut och sprida sitt varumärke. Besök Carepa Profile för att se vårt breda sortiment!

Kaffe på jobbet – fika för alla smaker

Förgyll arbetsdagen med kaffe och gofika från Carepa Coffee! Här finns något för alla smaker – vare sig du gillar sötsaker, macchiato och latte eller vill ha ditt kaffe slätt och svart som natten. Med våra smidiga kaffemaskiner, praktiska kaffeautomater och breda utbud av instant-ingredienser kan var och en få sin favoritsmak serverad vid varje kafferast! Förutom kaffebönor, bryggkaffe, snabbkaffe, kapslar och te i all sköns smaker har vi även varm choklad i flera olika varianter, samt ett stort sortiment av godis, kakor och fikabröd. Givetvis hittar du även kaffegrädde, mjölk, socker och sötningsmedel i sortimentet, liksom spännande syrup och smaksättare av olika slag. För den som föredrar kylda förfriskningar erbjuder vi även ett urval av juice, läsk, vatten, och saft. På Carepa har vi allt du kan önska när det kommer till kaffe på jobbet!

Carepa Coffee – en trivselboost för hela arbetsplatsen

En god kopp java för att starta dagen, nybryggt te till frukostfrallorna, en kvick koffeinboost vid kaffeautomaten innan kundmötet, kanske en espresso på maten, lite snabbkaffe vid skrivbordet och varm choklad till eftermiddagsfikat med kollegorna – en arbetsdag är inte komplett utan fikapauser. Alla behöver en liten coffee break då och då för att ladda batterierna och orka ta nya tag. Att ha tillgång till gott kaffe på jobbet stärker både humöret och arbetsmoralen!

Oavsett vilka förfriskningar man väljer att förgylla sina kafferaster med så är pauserna alltid lika viktiga. Att kunna koppla bort alla måsten ett ögonblick och ta en fikastund för sig själv eller umgås med kollegorna över en kopp kaffe kan göra smärre underverk både för individen och det kollektiva välmåendet på jobbet. Efter en trevlig fikastund blir det alltid lite lättare att fokusera helhjärtat på arbetsuppgifterna, vilket i sin tur ökar produktiviteten och gynnar företaget i stort. Om de anställda dessutom vet att det alltid bjuds på godsaker i fikarummet blir kafferasten en extra uppskattad del av varje arbetspass. Genom att erbjuda riktigt gott kaffe på jobbet gör du inte bara dina egna och kollegornas smaklökar glada, i det långa loppet främjar du både personalhälsan och den sociala arbetsmiljön. Låt Carepa ta hand om servicen, så kan du lita på att det alltid finns en välsmakande kopp som väntar vid varje välförtjänt kaffepaus, och koncentrera dig på det du gör bäst däremellan.

På Carepa ligger vi alltid steget före! Vi levererar med god framförhållning, ser till att dina kaffeautomater fylls på i tid och håller dina lager av förbrukningsvaror, kaffekapslar, nyrostade bönor och tillbehör på topp. Med våra kostnadseffektiva miljötransporter och tydlig prissättning från första stund slipper du oväntade överraskningar och kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av din morgonespresso – tryggt förvissad om att det kommer att finnas färskbryggt kaffe att avnjuta på jobbet även imorgon, och dagen efter det.

Kaffeautomater och kaffemaskiner för fikarum, väntrum och konferensrum

Från enkla vattenkokare, kaffebryggare och termosar till rejäla kaffemaskiner och fullfjädrade kaffeautomater med mängder av smakalternativ – på Carepa har vi smarta kaffelösningar för både stora och små företag! I vårt breda sortiment av kaffemaskiner hittar du allt från enkel- och dubbelbryggare till quatroversioner med varmhållningsplattor i olika storlekar och modeller för både storkök, caféer och fikarum. Vi har vanliga kaffebryggare, espressobryggare, pumptermosar och serveringsstationer med kapacitet på upp till fem liter. Här hittar du även ett brett sortiment av kaffefilter, tillbringare, kannor, pappersmuggar, papperstallrikar, servetter, glas, porslinsserviser och bestick för allt från väntrum och personalmatsalar till lounger och konferensrum. Vad du än behöver i fikaväg på din arbetsplats så har Carepa en lösning för din verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en skräddarsydd serviceplan som säkerställer att du och dina kollegor kan njuta av gott kaffe på jobbet – varje dag. Rykande varmt välkommen till Carepa Coffee!