0

Du är vår viktigaste person

Vi brinner för att göra livet enklare för dig. Det ska kännas att du är kund hos oss. Vi bygger våra relationer långsiktigt med våra kärnvärden enkla, personliga och pålitliga som grundfundament.

En bekymmersfri vardag

Vi förstår dina utmaningar och finns till för att underlätta din vardag. Det ska inte vara jobbigt att handla förbrukningsmaterial. Det bara finns där som en del av din dag. Det är först när du saknar något som du verkligen inser vikten av att ha en partner som du kan lita på och som alltid strävar efter att vara steget före.

Vårt samarbete med Gram Hotels

Vi har en otroligt bra dialog med säljaren som är alert och vaken, vet vårt behov och förstår vår verksamhet. Vi har valt Carepa utifrån kvalité, service och pris!

- Marcus Bengtsson, VD Hotel Riviera Strand

Jag brinner för att hjälpa Gram Hotels att få en smidig vardag och älskar när det går bra för dem! Samtidigt hjälper jag kunden att byta till miljövänliga alternativ.

- Jonas Stefansson, Säljare Carepa

Vårt samarbete med PreZero

Våra kontaktpersoner på Carepa har ett kundfokus utöver det vanliga. Vi känner oss som en prioriterad kund och att de har oss i fokus! Vi har ett okomplicerat samarbete. Det handlar om att man litar på varandra. Mina kontaktpersoner bevisar gång på gång att de vill göra ett bra jobb.

- Lars Rittsten, Inköpschef PreZero

Det känns spännande att få hjälpa PreZero med deras hållbarhetsarbete. Vi har en aktiv dialog kring miljöarbetet och hjälper till exempel kunden med återanvändning och återvinning av deras uttjänta arbetskläder.

- Anders Ljungberg, Säljare Carepa

Vårt samarbete med Blomsterboda

Carepa är enkla att samarbeta med! Vår säljare på Carepa vet hur vi vill ha det och har alltid koll på våra volymer. Gör det smidigt och enkelt i alla lägen. Hög förståelse för våra behov!

- Anders Staaf, Inköpschef Blomsterboda

Jag uppskattar förtroendet jag har fått av Blomsterboda i att vara deras ”förlängda lager”. Jag säkerställer löpande lagerhållning och logistik så kunden alltid har sina profiltryckta produkter! Jag drivs av att göra det enkelt och smidigt för kunden!

- Anders von Gertten, Säljare Carepa

Detta uppskattar våra kunder med oss

  • Lösningsorienterade och flexibla
  • Långsiktiga affärsrelationer
  • Hög tillgänglighet
  • Platt organisation och snabba beslut
  • Engagerad personal
  • Innovativa miljöprodukter

Några av våra kunder