0

Diskservice och Carepa går ihop


Kunskap, service och erfarenhet
- det är något vi har gemensamt. Vi arbetar ständigt för att våra kunder ska få den bästa möjliga personliga servicen vi kan ge. Genom vår sammanslagning kan vi nu fortsätta att vara vårt bästa för våra kunder samt erbjuda ett stort sortiment med förbrukningsmaterial.

Jag känner en stark glädje över att vi nu är en del av Carepa. Vi delar företagskultur och värderingar vilket är mycket viktigt för mig. Nu ska vi ut och fortsätta att ge hög personlig service till våra kunder!
Torbjörn Andersson, Diskservice

Vi är mycket stolta över att nu bli en än mer komplett leverantör till hotell- och restaurangmarknaden. Kompetens och personlig service har varit ett signum för Tobbe genom åren och kommer fortsatt vara väldigt viktig för oss. För dig som kund innebär detta förutom att allting är som vanligt att du får tillgång till hela vårt sortiment – allt du behöver för en bekymmerfri vardag!
Mats-Ola A. Schulze, VD Carepa

Kontakt

Torbjörn Andersson:  070-321 12 62
Order:  010-455 08 00

Vi kan din restaurangvardag

Carepa är en ung och snabbväxande leverantör av förbrukningsmaterial. Vi satsar på ett smart utbud från välrenommerade varumärken och spännande utmanare inom exempelvis takeaway, foodservice, engångs, det dukade bordet, städ, hygien, baren samt emballage. Vi finns med huvudkontor och logistikcenter i E-City Varalöv, strax norr om Helsingborg, samt säljkontor i Malmö och Halmstad. Från det egna lagret med över 7 000 lagerlagda artiklar levererar vi till fler än 4 000 kunder över hela Sverige och i Skåne kör vi med egna leveransbilar.