0

Carepa satsar på ungdomar genom att stötta Rekruder

 

Efter fler omgångar av Carepa Junior Management Board är vi nu glada för ytterligare en satsning på ungdomar och framtiden.

Carepa har nu inlett ett spännande samarbete med Rekruder som erbjuder en tjänst som tillhandahåller diskare till hotell och restaurang. Läs hela pressmeddelandet.

Kontakta Rekruder redan idag och hitta nästa tjej eller kille till disken.

Se filmen om samarbetet!

Tre röster om Carepa och Rekruder

Victor Åberg, grundare av Rekruter

Victor Åberg - Grundare Rekruder

-Idén kom genom min egna erfarenhet av att jobba på flera olika restauranger i både disken och servisen. Ofta får du ett första jobb genom kontakter och jag vill med den här tjänster underlätta för ungdomar att komma in i yrket och bli riktigt duktiga.

Lourdes Güven, diskare på Rekruder

Lourdes Güven - Diskare Rekruder

-Jag ser detta som en otrolig möjlighet att komma in på arbetsmarknaden. Jag har sökt jobb länge och vet hur svårt det är att få ett jobb, men med Rekruder ges helt nya möjligheter att få en fot in i branschen. Det är positivt att få byta miljö och vara på olika ställen vilket ger erfarenhet och ett brett kontaktnät.

Mats-Ola Schultze, VD på Carepa

Mats-Ola Schultze - VD Carepa

-Vi är starka inom restaurangsektorn i den här geografin och ser fram emot att genom Rekruder nu även kunna erbjuda diskaren till våra kunder. Genom det här samarbetet vill vi på Carepa hitta bra synergier med våra kunder och även utbilda Rekruders diskare att bli de bästa i Helsingborg.

Carepa Diskservice - Vi ser till att din storköksmaskin alltid fungerar

 

Få hjälp med helheten med Carepa Diskservice så att du alltid kan leverera riktigt ren disk. Vi ser till att du alltid kan leverera skinande ren disk till din servering. Oavsett om du driver hotell, restaurang, café eller camping är vi redo att rycka ut.

Carepa är återförsäljare av diskmaskiner från Wexiödisk och Smeg, och våra servicetekniker är utbildade på maskinerna. Det gör att du tryggt kan lämna dem i våra händer. 

Vi rör oss över hela Skåne och Halland med våra egna servicebilar. Här kan du läsa allt om Carepa Diskservice.